На дневном реду 26 тема

Скупштина града на сједници која је заказана за сутра разматраће 26 тачака дневног реда, између осталог, приједлоге за именовање директора Дома здравља и Центра за социјални рад.

Одборници би на првој овогодишњој сједници требало да разматрају и Извјештај о реализацији расподјеле подстицаја за развој пољопривреде и села у 2023. години, Приједлог плана коришћења средстава остварених од концесионе накнаде за 2024. годину, као и разрјешење члана Градске изборне комисије. Ријечи ће бити и о упису ученика и стручној заступљености наставног кадра у школској 2023/2024. години у основним школама „Никола Тесла“, „19. април“, „Ђорђо Панзаловић“ и „Тодор Докић“, као и у обје средње школе уз осврт на план уписа ученика у прве разреде средњих школа у школској 2024/2025. години.

На дневном реду је и допуна Одлуке о коришћењу и наплати паркинга на подручју града и приједлог одлуке о коришћењу средстава наплаћених од накнада по основу промјене намјене пољопривредног земљишта у непољопривредно, те Приједлог одлуке о висини накнаде предсједницима савјета мјесних заједница на подручју града за текућу годину и продаји службених возила у власништву града Дервента.

Пред одборницима су и приједлози одлука о висини накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта и о просјечној коначној грађевинској цијени метра квадратног корисне површине стамбеног и пословног простора на подручју града у протеклој години.

Related posts

Милошевићу трећа
узастопна титула првака БиХ

Derventski List

Музиком и пјесмом
славили Дан жена

Derventski List

Концерт ученика
Музичке школе вечерас

Derventski List

Светосавска сала први
пут дочекује вјернике

Derventski List

Дервента представила
адуте за привлачење туриста

Derventski List

Пријавити свако уочавање
минско – експлозивних средстава

Derventski List

Врховцу три златне
медаље из Загреба

Derventski List

Риболовачко друштво и у
овој години имаће мноштво активности

Derventski List

Музика, трпеза и поклони
уљепшаће дамама 8. март

Derventski List

Ниже цијене репроматеријала
шире сјетвене површине

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još