На дневном реду 26 тема

Скупштина града на сједници која је заказана за сутра разматраће 26 тачака дневног реда, између осталог, приједлоге за именовање директора Дома здравља и Центра за социјални рад.

Одборници би на првој овогодишњој сједници требало да разматрају и Извјештај о реализацији расподјеле подстицаја за развој пољопривреде и села у 2023. години, Приједлог плана коришћења средстава остварених од концесионе накнаде за 2024. годину, као и разрјешење члана Градске изборне комисије. Ријечи ће бити и о упису ученика и стручној заступљености наставног кадра у школској 2023/2024. години у основним школама „Никола Тесла“, „19. април“, „Ђорђо Панзаловић“ и „Тодор Докић“, као и у обје средње школе уз осврт на план уписа ученика у прве разреде средњих школа у школској 2024/2025. години.

На дневном реду је и допуна Одлуке о коришћењу и наплати паркинга на подручју града и приједлог одлуке о коришћењу средстава наплаћених од накнада по основу промјене намјене пољопривредног земљишта у непољопривредно, те Приједлог одлуке о висини накнаде предсједницима савјета мјесних заједница на подручју града за текућу годину и продаји службених возила у власништву града Дервента.

Пред одборницима су и приједлози одлука о висини накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта и о просјечној коначној грађевинској цијени метра квадратног корисне површине стамбеног и пословног простора на подручју града у протеклој години.

Related posts

Од кошнице уз студентски
стан до 120 друштава

Derventski List

Храм у Мишковцима
прославио крсну славу

Derventski List

Сервисно – комунални центар
добио нову саобраћајницу

Derventski List

Реконструкција објекта ОШ
„Никола Тесла“ тече према плану

Derventski List

Друга половина августа резервисана
за најмасовнији турнир младих фудбалера

Derventski List

Куће за одмор са
базенима све траженије

Derventski List

Желим да и даље испитујем
своје могућности

Derventski List

Концерт изворне музике
прилика за помоћ Пијетловићима

Derventski List

„Дервентско срце“ доноси
низ културних вечери

Derventski List

Спомен – соба добија обрисе

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još