ЗанимљивостиМагазин

НОВА ПРАВИЛА НА ЦРНОГОРСКИМ ПЛАЖАМА

Црна Гора је ове године донијела ново правило о коришћењу плажа које ће обрадовати све госте, а то је да је послије 17 часова коришћење лежаљки и сунцобрана на јавним и другим плажама, сем хотелских, потпуно бесплатно.

То је у Будви рекао директор Јавног предузећа за управљање морским добром Црне Горе Предраг Јелушић и додао да није било „пристојно наплаћивати пуну цијену коришћења плажног мобилијара свакоме ко дође по подне“, преносе Новости.

Осим тога, према новом Правилнику о уређењу купалишта и плажа, а које је усвојено прије два мјесеца, од ове године ће на свакој плажи бити постављена информативна табла о радном времену плаже, која је цијена лежаљке и сунцобрана, квалитету воде који ће се мјерити на сваких седам до десет дана и тип плаже (пет френдли, нудистичка, јавна или хотелска плажа).

Још једна новина на црногорском приморју је да ће, осим јавних и хотелских плажа, у понуди бити и 12 тематских плажа, тако да ће заљубљени парови, млади жељни провода, нудисти или гости с кућним љубимцима имати своје „парче обале“ гдје ће моћи да се опусте.

http://www.rtrs.tv

Related posts

УКИНУТА СТОГОДИШЊА ЗАБРАНА ГРУДВАЊА

admin

ЗАШТО ПУТИН НЕ КОРИСТИ СМАРТФОН?

admin

РОНИОЦИ ПОД МОРЕ ПОСТАВИЛИ ЈЕЛКУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još