Uncategorized @bs

Одржана Оснивачка скупштина
Народног фронта у Дервенти

Народни фронт одржао је у Дервенти Оснивачку скупштину на којем је за предсједника Градског одбора изабрана Сања Димитрић.

Она је послије избора поручила да се око идеје Народног фронта прије неколико мјесеци окупила „екипа храбрих и одважних људи,  добрих домаћина, неоптерећених личним амбицијама и интересима“. 

– Од тада до данас Народни фронт у Дервенти готово сваким даном је постајао  богатији за  понеког новог члана. Наше су активности усмјерене на идентификовање проблема у нашој локалној заједници, а радећи на терену и у Скупштини града на њих указујемо и предлажемо конструктивна и реална рјешења. Народни фронт у Дервенти ће као и до сада наставити да буде конструктивна и јасно опредјељена опозиција свему ономе што не ваља у овом друштву, те наставити  борбу против  таквих аномалија, што је и у основи програмских циљева – казала је Димитрићева, а саопштено је из Информативне службе странке, уз истицање да слиједи формирање мјесних одбора у оним мјесним заједницама у којима Народни фронт још увијек нека своје представнике, те договори са коалиционим партнерима и припреме за наредне изборе.

Оснивачкој скупштини присуствовала је и предсједница Народног фронта Јелена Тривић.

– Сигурна сам да ће наш одбор у Дервенти бити кључна карика у побједи удружене опозиције на предстојећим локалним изборима – поручила је Тривићева.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još