Култура

Представа „Блесави принц и
шашава принцеза“ доживјела премијеру

Дервентско основци, у костимима и улогама, премијерно су вечерас извели представу „Блесави принц и шашава принцеза“ испунивши осмијесима и аплаузима Народну библиотеку „Бранко Радичевић“.
Ментор Драмског студија Синиша Тешановић казао је да је ријеч о модерној бајци која носи важну поруку – да не мора нужно значити да су дјеца једнако родитељи.

-Представа је настајала у протекла четири мјесеца и сви чланови ове групе су веома вриједни и талентовани – рекао је Тешановић.
Премијерни наступ имали су Ања Аџић, Ненси Будишић, Павле Ђурић, Нина Пашалић, Марија Ристић, Василије Савковић, Урош Спасенић, Кристина Станојевић и Дорис Стефановић.
Ања Аџић, ученица четвртог разреда ОШ “Никола Тесла“, одлично де снашла у улози принцезе Цица злоћка, а деветогодишњи Василије Савковић каже да је добио улогу Краљ Грозни, који у представи је љут на своју кћер и жену, и да кроз представу се стално безобразно понаша и никада није добар.

Related posts

Изложбом радова Златка Олујића почело „Дервентско срце“

admin

Књижевност Александре
Мариловић стиже до Русије

Derventski List

Читаоцима на поклон годишње чланске карте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još