ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РЕД БАЈКИ, РЕД МУЗИКЕ У „БУДУЋНОСТИ“ И „ЗЛАТНОМ ЛУГУ“

Обиљежавајући Међународни дан средњошколаца, ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су посјетили Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“.

Ђаци су се, у пратњи професора и директора, представили кроз рецитације, етно пјесме, савремену бајку, као и незаобилазан наступ школског оркестра.

Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић казао је да су овакви догађаји веома значајни када је у питању инклузија.

– Средњошколци су наступали у нашој установи поводом новогодишњих и божићних празника, тако да смо већ имали прилику да уживамо у њиховим наступима. Као и сваки пут, тако су нас и данас одушевили програмом који су извели. Хвала ученицима што су одлучили да посјете „Будућност“ и обрадују наше ученике, а посебну захвалност дугујемо руководству школе и професорима који су их припремали – рекао је Поповић.

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ су и у Центар „Будућност“ донијели пригодан поклон.

Ђаци су данас посјетили и кориснике Дома за старија лица „Златни Луг“, те их развеселили пригодним програмом. Поред наступа школског оркестра, ђаци су се представили и кроз рецитације, етно пјесме и комад „Женски разговори“.

– Дуго смо, у сарадњи са професорима ове школе, размишљали о идеји да организујемо посјету средњошколаца нашој установи и ево поводом овог значајног датума, успјели смо то и реализовати. Корисници су истински уживали у дивном програму и заиста се радују свакој посјети, поготово, када су то ђаци, јер их подсјећају на њихову дјецу и унучад – рекла је социјална радница у „Златном Лугу“ Тамара Мумовић.

И за кориснике „Златног Луга“ ученици су припремили поклоне.

Related posts

РиТе СТАНАРИ: НИСУ ИСПУШТЕНЕ ХЕМИКАЛИЈЕ, КИША ЗАМУТИЛА УКРИНУ

admin

АСФАЛТИРАНА СТАЗА ПОРЕД ТЕРЕНА СА ВЈЕШТАЧКОМ ТРАВОМ

admin

Од сутра десет нових лијекова на рецепт

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još