Uncategorized @bsИзбори

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Град Дервента је примјер снажног раста и развоја у свим сегментима живота и рада, а свему томе значајан допринос у континуитету дала је и Социјалистичка партија, која ће и након локалних избора 6. октобра наставити да гради Дервенту.

Поручено је то са централне предизборне трибине Социјалистичке партије која је вечерас одржана у Центру за културу, којој је присуствовао предсједник странке Петар Ђокић. На скупу је представљен изборни програм и листа кандидата за одборнике у Скупштини града, а носилац листе Славен Гојковић рекао је да је циљ понављање резултата са претходних локалних избора, односно освајање четири одборничка мандата.

-Наша листа броји 34 кандидата, равномјерно је заступљена територија града, обухваћене су све старосне групе и профили људи. Пред бираче излазимо поносно и уздигнуте главе. Наша одршка капиталним инвестицијама и свим другим пројектима који живот значе нашим грађанима су добро познати. То је политика континуитета, са јасним циљевима и правцима, базирана на бригу о људима и унапрјеђење животног стандарда – рекао је Гојковић додавши да СП даје допринос равномјерном развоју села и града, изградњи инфраструктуре, залаже се за повећање новчаних подстицаја за пољопривреду и пронаталитетну политику, те већа издвајања за културу, спорт.

Он је додао да Социјалистичка партија подржава кандидата СНСД-а за градоначелника Дервенте Игора Жунића, у чију изборну побједу не сумња.

Предсједник СП-а Петар Ђокић рекао је да је допринос социјалиста развоју Дервенте видљив у многим областима и има континуитет.
-Давали смо допринос свих претходних година развоју Дервенте, а оно што је овај град доживио је значајан раст у привредној области. Ми желимо да се боримо заједно са коалиционим партнером и новим градоначелником за којег сам увјерен да ће побиједити. То је сјајан човјек који посједује квалитете и вриједности који требају овом времену и народу, и камо среће да имамо овакав профил људи у свим срединама Републике Српске – рекао је Ђокић додавши да примјер развоја Дервенте треба да слиједе и друге локалне заједнице.
-Грађани Дервенте ће сигурно препознати ову политику која је до сада успјела да од Дервенте направи веома развијену заједницу, да ће подржати ту политику и да ћемо заједно у наредним годинама радити за опште добро и напредак Дервенте и развој Републике Српске – нагласио је Ђокић.
Кандидат СНСД-а за градоначелник Игор Жунић захвалио је Социјалистичкој партији за подршку.
-Вјерујем у наше искрено пријатељство и оно што смо до сада радили, користим прилику да се захвалим партији, господину Ђокићу и свим кадровима за све што су урадили за Дервенту, јер је та партија градила Дервенту и гради и је и сада. Сигурно сте један од темеља развоја нашег града – рекао је Жунић.
Предизборној трибини присуствовали су и представници дервентског СНСД-а, са почасним предсједником Градског одбора и градоначелником Милорадом Симићем, руководства дервентсих одбора Уједињене Српске и НДП-а, те делегације градских и општинских одбора СП-а из околних општина, те чланови и симпатизери партије.

Related posts

Дервенти нудим промјене,
а грађанима квалитетнији живот

Derventski List

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

Представљамо кандидате за
градоначелника Дервенте (други дио)

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još