Спорт

Станивуковић на клупи „Текстилца“

Милан Станивуковић из Бањалуке биће нови тренер првог тима „Текстилца“, а на том мјесту замијениће Дејана Пијетловића, који је преузео дужност спортског директора у клубу.

У досадашњој тренерској каријери Станивуковић је водио екипе „Омарске“ и „Љубића“ из Прњавора, а његов први помоћник биће Дејан Плиснић.

Тренерски тим у понедјељак је обавио прозивку, а на први тренинг одазвало се двадесетак играча, који ће клубу бити на располагању већ у недјељу када ће „Текстилац“ одиграти прву контролну утакмицу против „Полета“ из Брода.

Када се ради о почетку такмичења, у Фудбалском савезу Републике Српске прошле седмице одржано је извлачење такмичарских бројева за екипе из Друге лиге – запад.

„Текстилац“ је извукао број 15 и у првом колу гостоваће код екипе „Горица“, а остали парови су: Жељезничар (Д) – Дубраве, Слога (Т) – Челинац, Напријед – Пролетер (Т), ОФК Брдо – Слога (С), Модрича Алфа – Борац (Ш), Црни Врх – ФСА Приједор, Омарска – ОФК Лауш и Јединство (Ж) – Полет 1926.

С обзиром да је лига проширена са 16 на 18 учесника, представници неких клубова су истакли жељу да првенство почне седам дана раније, 10. августа. Коначну одлуку о томе донијеће Извршни одбор Фудбалског савеза РС.

Related posts

Данас завршница турнира у одбојци на пијеску

admin

ДЕРВЕНТСКИ РУКОМЕТ ИМА ПОТЕНЦИЈАЛ

admin

Николас Васић побједник
школског шаховског такмичења

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još