Спорт

Стижу најбоље одбојкашке екипе из региона

Међународни турнир у одбојци на пијеску, који ће ове године имати 22. издање, почиње сутра, а на теренима код градског парка окупиће одбојкаше и одбојкашице из земље и региона.

Из Одбојкашког клуба „Дервента“ истичу да су пријаве за турнир још увијек у току.

– До сада је пријављено десет мушких и седам женских екипа и задржали смо међународни карактер – казала је секретар клуба Јелена Кулага додавши да ће пријаве бити отворене до самог почетка турнира.

– Пријаве су отворене до сутра, а претходних година смо највише пријава и имали баш на дан почетка турнира. Планирано је да се утакмице играју паралелно, као и прошле године, дакле на једном терену мушка конкуренција, на другом екипе у женској. Првог дана турнира играће се квалификациони мечеви, док је недјеља резервисана за полуфиналне и финалне утакмице – објаснила је Кулага.

Котизација по екипи износи 30 марака, а овогодишњи наградни фонд турнира је 2.500 марака.

Више информација могуће је добити на бројеве телефона +38765/678-663 и +38766/881-027, као и на мејл адресе jelena.kul@hotmail.com i milkica28@hotmail.com.

Related posts

Бронза вјетар у леђа за нове успјехе

admin

Теофиловић наступа на „Купу нација“

admin

„НЕКТАР ФУТСАЛ 2018“: ДАНАС НАСТАВАК ТАКМИЧЕЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još