Друштво

Сјећање на страдалнике из
Горњег Вишњика и Мале Буковице

Поносно се сјећамо ликова и дјела наших храбрих јунака који су своје животе положили у посљедњем рату за слободу и наду у нови живот.

Поручено је то данас у Горњем Вишњику приликом помена погинулим борцима Одбрамбено – отаџбинског рата из Горњег Вишњика и Мале Буковице, Станку Миличићу, Рајку Вукмановићу, Спасоју Миличићу, Алекси Макићу, Николи Вукмановић, Богдану Сувајцу, Николи Гаврићу, Пери Митровићу, Здравку Дубову, Сави Гаврићу, Илији Гаврићу, Милану Вукману, Душану Лазићу, Ђури Ђурђић и Виду Драгољевићу.

Спасоје Миличић је погинуо у априлу 1994. године на Возући, а његовом оцу Сретку много значи окупљање на Видовдан и одавање поште свим погинулим борцима.

– Много нам значи да наши синови нису заборављени и да их увијек помињемо. Имам још једног сина и двије кћери – рекао је Миличић. 

Њиховим сјенима поклонили су се њихови најмилији, у име градоначелника шеф Одсјека за борачко – инвалидску заштиту Станиша Микеревић, делегација Градске борачке организације и Мјесне заједнице Горњи Вишњик, те представници политичких партија СНСД, СДС и СП.

Related posts

Митровићева и Јовичићева побрале награде

admin

Другари из „Бамбија“ окушали се као пекари, фризери и месари

admin

ПОДСТРЕК ПОЉОПРИВРЕДИ ВЕЋИ ОД 300.000 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još