Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ НТЦ СИСТЕМОМ УЧИЛИ О МЕКСИКУ

У вртићу „Трол“ данас је одржана НТЦ радионица за васпитаче, а ријеч је о другом семинару предвиђеном пројектом надоградње вртића, проширења капацитета и унапређења квалитета предшколског образовања који је одобрила Инвестиционо – развојна банка РС, а који се реализује у сарадњи са локалном заједницом.

Директор „Трола“ Гордана Симић истакла је да је радионица спроведена тако што су се едуковали васпитачи у смјеру НТЦ програма учења за предшколце, а учествовало је 19 васпитача из те предшколске установе.

– НТЦ систем учења, чији је оснивач и покретач др Ранко Рајовић, већ трећу годину има организоване радионице за дјецу у нашем граду под вођством лиценцираног НТЦ васпитача Емануеле Божић, а уз помоћ НТЦ асистената Сање Томинчић и Бранкице Кузмановић, које су и нашим малишанима овом приликом пружиле задовољство учешћа у новом начину учења. Малишани су учили о Мексику уз анимације и илустрације предвиђене НТЦ програмом – казала је Симићева.

Овом радионицом реализован је први дио НТЦ семинара, а у децембру се очекује још један семинар за васпитаче.

Related posts

Опрезно са пиротехником
и украсним лампицама

Derventski List

СУТРА БАЈРАМСКИ КОНЦЕРТ АРМИНА МУЗАФЕРИЈЕ

admin

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ прикупили 4.000 марака

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još