Друштво

„ТРОЛОВЦИ“ НТЦ СИСТЕМОМ УЧИЛИ О МЕКСИКУ

У вртићу „Трол“ данас је одржана НТЦ радионица за васпитаче, а ријеч је о другом семинару предвиђеном пројектом надоградње вртића, проширења капацитета и унапређења квалитета предшколског образовања који је одобрила Инвестиционо – развојна банка РС, а који се реализује у сарадњи са локалном заједницом.

Директор „Трола“ Гордана Симић истакла је да је радионица спроведена тако што су се едуковали васпитачи у смјеру НТЦ програма учења за предшколце, а учествовало је 19 васпитача из те предшколске установе.

– НТЦ систем учења, чији је оснивач и покретач др Ранко Рајовић, већ трећу годину има организоване радионице за дјецу у нашем граду под вођством лиценцираног НТЦ васпитача Емануеле Божић, а уз помоћ НТЦ асистената Сање Томинчић и Бранкице Кузмановић, које су и нашим малишанима овом приликом пружиле задовољство учешћа у новом начину учења. Малишани су учили о Мексику уз анимације и илустрације предвиђене НТЦ програмом – казала је Симићева.

Овом радионицом реализован је први дио НТЦ семинара, а у децембру се очекује још један семинар за васпитаче.

Related posts

Дух светосавља испунио
приредбу ученика ОШ „Никола Тесла“

Derventski List

Ниском успјеха постали понос града

admin

УЏБЕНИЦИ У „ЛОТОС“ СТИЖУ ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još