Uncategorized @bsИзбори

Уз СНСД и Игора Жунића Дервента
отвара нову страницу развоја

СНСД има потребну снагу да настави да развија Дервенту, а важна полуга у томе је Игор Жунић под чијим вођством град може да отвори нову страницу напретка.

Поручено је то вечерас на централном предизборном митингу СНСД-а, на којем су подршку кандидатури Игора Жунића за градоначелника и одборничкој листи странке за Скупштину града пружили лидер СНСД-а Милорад Додик и најуже руководство партије са потпредсједницом Жељком Цвијановић.
Жунић је поручио да је СНСД у Дервенти направио чудо, а да је његов циљ нови период развоја града.

-Дервента је град који итекако зна да цијени напредак и залагање, а оно што ја лично могу да обећам и тврдим, јесте да нам тек слиједи период развоја. СНСД је у овом граду, на челу са Милорадом Симићем, направио чудо, а ја сам спреман да направимо чудо над чудима. Сасвим сам сигуран да ће у наредних десет година ово постати и љепши и већи и богатији и развијенији град – истакао је Жунић додавши да ће наставити да стоји раме уз раме са народом и да ће, као и до сада, радити искључиво за добробит Дервенте.
Пуну подршку кандидату СНСД-а за градоначелника Дервенте и одборничкој листи пружио је предсједник странке Милорад Додик.

-Игора Жунића познајем годинама. Он је веома важан човјек унутар наше странке, али је још важнији за Дервенту и њену будућност. Такође, морам да истакнем важност свега оно што је тренутни градоначелник Милорад Симић урадио за Дервенту. Овај град је изградио из пепела и оставио један озбиљан печат развоја. Али, свакако је сада вријеме за неку нову енергију, а пред Жунићем су велике ствари – казао је Додик додавши да уз Жунићеву могућност да лако отвара сва врата, Дервенту несумњиво чека напредак.

Додик је позвао Дервенћане да подрже и листу канидата СНСД-а за Скупштину града, казавши да се ради о перспективним људима са визијом.
Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је Игор Жунић своју снагу и способност доказао радећи велике ствари у Народној скупштини Републике Српске.

-Не сумњам да ће и на нивоу локалне заједнице урадити све оно што је неопходно да би Дервента одржала континуитет развоја. Ово је град који је био сравњен са земљом, а данас је то град који привлачи пословне људе и најмање што очекујем је да ће Игор Жунић испратити такав темпо развоја – истакла је Цвијановићева напоменувши да је СНСД увијек ту да отвори врата привредним улагањима те да не сумња да је пред Дервентом свијетла будућност.
Давор Симић, носилац листе СНСД-а за Скупштину града, напоменуо је да је Дервента вођена овом странком већ 20 година лидер региона и да је то правац којим треба да иде и у будућности.

-Ми настављамо истим, сигурним путем да градимо и развијамо наш град, јер нам не недостаје енергије и воље, а континуитет итекако имамо – казао је Симић додавши да ће Игор Жунић, као градоначелник Дервенте, бити мотор развоја и унапрјеђења како овог града, тако и региона.
На вечерашњем митингу подршку кандидату СНСД-а за градоначелника пружила су и руководства градских одбора Уједињене Српске, Социјалистичке партије и НДП-а, те чланови и симпатизери партије и бројни Дервенћани.

Related posts

Представљамо кандидате за
градоначелника Дервенте (трећи дио)

Derventski List

СП базиран на бригу о људима
и унапрјеђење локалне заједнице

Derventski List

Списак бирачких мјеста
за локалне изборе 2024. године

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još