Спорт

Атлетичарка Теодора
Милојевић првакиња РС

Теодора Милојевић, чланица Атлетског клуба „Дервента“, првакиња је Републике Српске у дисциплини спринт на 300 метара, док је у категорији старијих пионирки у трци на 100 метара освојила сребрну медаљу и постала вицепрвакиња РС.

Првенству Републике Српске за сениоре и старије пионире одржано је протеклог викенда у Сокоцу, а дервентски атлетичари и на овој спортској смотри пронашли су своје мјесто међу најбољим.

– Милојевићева је, осим што је заслужено понијела двије титуле, поправила и свој лични рекорд на 300 метара који је сада 42 секунде и 90 стотинки, а титулом вицепрвака РС за старије пионире у бацању кугле крунисао се Лазар Ивановић. Недостајало му је мало спортске среће да се окити медаљом и у скоку у вис – казали су из Атлетског клуба.

У дисциплини бацање кугле на четврто мјесто пласирала се Ања Јевтић, а Марина Будишић и Дуња Душанић заузеле су четврто и пето мјесто у трци на 2.000 метара. Бронзана медаља за неколико стотинки измакла је екипи у саставу Ања Јевтић, Дајана Гојић, Теодора Милојевић и Дуња Душанић у пионирској штафети 4х100 метара.

Дервентским атлетичарима предстоји наступ на првенству БиХ за млађе јуниоре 12. и 13. августа у Сарајеву.

Related posts

Медаље кући дoнијело
шест чланова „Киме“

Derventski List

Дуња Душанић вицепрвакиња РС у кросу

admin

Рукометашице се враћају на терен

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još