ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВАТРОГАСЦИ ТОКОМ ДАНА ИМАЛИ ДЕСЕT ИНТЕРВЕНЦИЈА

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Дервента данас су имали укупно десет интервенција, током којих су угашен пожари изазвани паљењем ниског растиња, а у који су се у неким случајевима проширили на помоћне објекте, те захватили кошнице са пчелама, па чак и виноград.

  • Иако смо више пута упозоравали становништво на опасности приликом спаљивања ниског растиња и опасности од пожара на отвореном простору, појединци се нису придржавали датих упутстава и својим несавјесним поступањем довели су у опасност животе људи и материјална добра. Тако су данас ватрогасци интервенисали на више локација на подручју Дервенте, тачније имали су десет интервенција – казали су из Ватрогасне јединице.

Додали су да је тренутна ситуација под контролом, а у данашњим пожарима поред ниског растиња, страдали су помоћни дрвени објекат, неколико кошница са пчелама и винова лоза. Истакли су да је још увијек активно пожариште у Живиницама, гдје се екипа бори да савлада ватру.

 

Related posts

И овог Савиндана
пакетићи за ђаке

Derventski List

Од хобија до посла који
окупља читаву породицу

Derventski List

ДЕРВЕНТА СПРЕМНА ЗА ДОЧЕК ДЈЕЦЕ С КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još