Друштво

„Вашарски куп“ и „фишијада“
окупљају љубитеље риболова

Љубитељи риболова, те дружења уз Укрину, у недјељу, 25. августа, имају прилику да се окупе на рибарској стази у Трстенцима на такимичењу у лову рибе удицом на пловак „вашарском купу“, припреми рибље чорбе „фишијади“ и Меморијалном купу „Станко Марјановић“.

Ради се о традиционалним сусретима које у оквиру великогоспјинских свечаности организује Спортско – риболовно друштво „Укрина“.

  • Окупљање екипа за лов рибе удицом на пловак је на дан такмичења у седам часова, а екипе треба да чине по три такмичара. Осим чланова „Укрине“ очекујемо и госте из сусједних општина – рекао је предсједник Управног одбора друштва Никола Стринић додајући да „фишијада“ почиње у недјељу до десет часова, а за све такмичаре биће обезбијеђна по два килограма рибе, дрва и вода.

Пријаве такмичара и за лов рибе и за припрему рибље чорбе је на број телефона 053/334-177 или на мејл srdukrina@gmail.com најкасније до 22. августа.

Related posts

Зимска опрема обавезна
од данас до 1. априла

Derventski List

Током врелих дана
заштитити организам

Derventski List

АКЦИЈА ПОМОЋИ БРАНКИ ТРИВИЋ УЈЕДИНИЛА ДЕРВЕНЋАНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još