ДруштвоИЗДВОЈЕНО

ВЕЧЕ ПЈЕСМЕ И ПЛЕСА

Бањалучки дјечији хор „Врапчићи“ одржао је вечерас концерт у спортској дворани која је одзвањала свима добро познатим стиховима.
Ријеч је о традиционалном наступу који сваке године дервентским малишанима поклања начелник општине, а ове године уз старе хитове публика је уживала и у пјесама које су се нашле на недавно издатом албуму.
Први човјек хора Бранислав Бане Ђаковић подсјетио је да ове године „Врапчићи“ обиљежавају 25 година успјешног рада и тим поводом започели турнеју у исто толико градова.
-Одлучили смо се да направимо 25 концерата у 25 градова Републике Српске, а у Дервенти имамо подршку публике и радо долазимо сваке године. Снимили смо нови албум, снимамо и нове спотове, а вечерас се представила нова екипа, јер имамо много нових чланова – рекао је Ђаковић додавши да хор тренутно броји око 90 чланова од четири до 12 година, а за све ове године кроз њега је прошло око 2.000 дјеце тог узраста.
-Уживамо, добро се проводимо заједно са пуном двораном Дервенћана који знају да нас прате- додао је он.

Related posts

Од вртића се опростили
у ритму дјетињства

Derventski List

Обиљежена „Недјеља борбе против туберкулозе“

admin

Добра дјела покретач
сваког друштва

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još