ИЗДВОЈЕНОНовости

ДАН ШКОЛЕ ПРОСЛАВЉЕН УЗ ПРИРЕДБУ И ЂАЧКИ БАЗАР

Основна школа „19. април“ прославила је данас Дан школе уз пригодан програм и ђачки базар који су припремили ђаци заједно са својим наставницима.

Дан школе ђацима и особљу пожелио је начелник општине Милорад Симић, који је у пратњи сарадника и уз бројне друге госте, присуствовао прослави.

– Ако се углед домаћина огледа у броју и важности гостију који га посјете, ми смо данас заиста срећни, јер смо почаствовани доласком свих који су битни за функционисање школе – рекла је директор школе Елвира Миљић додајући да школа за протекли рођендан добила учионицу на отвореном, а ове године, захваљујући помоћи локалне управе, асфалтиран је приступи пут и паркинг код централне школе.

– Такође, опет смо пожељели бити препознатљиви по нечему, барем на локалном нивоу, па смо данас организовали и ђачки базар, чија је главна тема Васкрс – казала је Миљићева.

Ђаци су својим наступима уљепшали значајан дан за своју школу, а радовима и рукотворинама који су изложени на ђачком базару, показали да је креативност особина која се у овој школи успјешно његује.

Related posts

Могућност судског поравнања
од 6. до 17. новембра

Derventski List

УТВРЂЕНО КО ЈЕ ОСЛОБОЂЕН ПЛАЋАЊА ПУТАРИНЕ У РС

admin

Дервента прославила Дан града, а Саборни храм крсну славу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još