Спорт

„Дервента“ суверено држи лидерску позицију

Рукометни клуб „Дервента“ побједом над „Славијом“ 36:18 наставио је низ без пораза и задржао лидерску позицију Прве лиге Републике Српске.

Домаћин је добро отворио сусрет, те послије осмог минута игре има водство 4:2. Ипак, гости након 20-ак минута игре имају предност 8:9. До краја првог дијела „Дервента“ долази поново до своје игре и на одмор иде са водством 14:10.

У наставак сусрета Дервенћани улазе са играчем више, скоро два минута, јер је играч „Славије“ добио два минута у финушу првог полувремена што користе и у 35. минути имају водство 17:10. „Дервента“ је тада само наставила пун гас и на половини другог полувремена имала водство 24:13. На крају коначан резултат је био 36:18.

Прво име у редовима „Дервенте“ био је Живанић са седам голова, док су по пет додали Сибинчић, Милинковић и Пејић, а одлично ролу како у одбрани, тако и у нападу имао је и Максимовић са пет голова. На голу су се истакла оба голмана, Дринић са девет и Бера са седам одбрана, а добрану је уписао и трећи голман Толимир.

У редовима „Славије“ прво име био је Берибака са пет оглова, док је голман Гајовић имао девет одбрана, а Косорић четири.

У наредном колу 9. новембра „Дервента“ игра против „Младости“.

Related posts

ЗАНИМЉИВ ПОЧЕТАК ТУРНИРА У ФУТСАЛУ

admin

Турнир у одбојци на пијеску 2. и 3. јула

admin

Спортисти понос и дика Дервенте

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još