Избори

Дервенти нудим промјене,
а грађанима квалитетнији живот

За позицију градоначелника кандидовао сам се јер желим промјене, те да дам допринос нашој заједници. Бирачима нудим своје чојство, честитост и досадашњи рад који је био успјешан и то су оцијенили многи, поручио је вечерас Миле Тадић на предизборном скупу у Центру за културу којим је озваничио почетак изборне кампање.
Тадић, коју кампању води под слоганом „Јако за Дервенту“, представио је окоснице свог изборног програма.
-Нудим промјене у смислу да својим искуством могу живот обичног човјека учинити достојанственијим, да буде задовољнији и успјешнији. Када је у питању мој конкретан допринос сачинио сам обиман програм који сам представио широј јавности, кроз три кључна приоритета, а то су образовање, здравство и боља инфраструктура – рекао је Тадић појаснивши одлуку да буде независни кандидат за градоначелника.
– На изборе идем као независни кандидат, јер када видим шта се дешава у политици, не желим да будем било чији слуга, већ да будем у служби народа. Када уђете у политичку странку она вас на неки начин зароби и немате слободе да би могли јавно да искажете своје мишљење – рекао је Тадић.
У обраћању Дервенћанима поручио је да снажно вјерује у Дервенту и да је дошло вријеме када ће политика у граду имати другачије значење.
-Снажно вјерујем у Дервенту, не питајте шта ваш град може учинити за вас у овом судбоносном тренутку, већ шта ви можете учинити за свој град – поручио је Тадић позивајући грађане да 6. октобра изађу на изборе и да гласају „не за вођу већ, првог међу једнакима“.
На скупу је представљен и спот са пјесмом „Дервента – ту си свој“.

Related posts

СП базиран на бригу о људима
и унапрјеђење локалне заједнице

Derventski List

Представљамо кандидате за градоначелника Дервенте (први дио)

Derventski List

Социјалистичка партија
наставиће да гради Дервенту

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još