ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„Дервентске зимске вечери“
од 28. децембра

Дервенту ће у претпразничном периоду обогатити бројни садржаји који ће у оквиру „Дервентских зимских вечери“ бити одржани од 28. до 30. децембра.

Центар ових активности прилагођених свим генерацијама биће Трг ослобођења, а под организаторском палицом Туристичке организације и Народне библиотеке „Бранко Радичевић“ и уз подршку Градске управе.

– „Дервентске зимске вечери“ почињу у четвртак, 28. децембра у 17 часова зимским базаром који ће трајати три дана. И ове године најмлађе ће поклонима обрадовати „Mото Mразеви“ који ће у петак, 29. децембра ујутро кренути у обилазак вртића, школа и Центра „Будућност“, послије чега ће се у 11.30 часова придружити прослави дјечије нове године испред Градске управе – навели су организатори додајући да ће дјецу са „Мото Мразевима“ увесељавати и кловнови.

– Дочек дјечије нове године је у 12 часова, а програм ће употпунити и наступ малишана из вртића „Трол“ и Клуба за дјецу „Бамби“, Плесног студија „С“ и представа за – додали су организатори.

Петак, 29. децембар, увече биће у знаку музике.

– Од 20 до 22 часа концерт ће одржати група „Деминутив“, а празнично расположење у суботу, 30. децембра од 20 до 22 часа употпуниће концерт Горана Тешановића Теше и наступ сестара Новић – наводи се у распореду „Дервентских зимских вечери“.

Related posts

Радом и сарадњом до још снажније РС

admin

ПРИРЕДБА И ПАКЕТИЋИ ЗА КРАЈ ГОДИНЕ У „БУДУЋНОСТИ“

admin

ТОКОМ ПОЛИЦИЈСКОГ ЧАСА КРЕТАЊЕ САМО УЗ ПОТВРДУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još