Хроника

Дервенћанин осумњичен за крађу новца

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента у суботу су, исти дан након пријаве, идентификовали лице иницијала А.С. из Дервенте за које постоји основ сумње да одговорно за крађу.

– Полицијској станици Дервента обратило се оштећено лице из Дервенте које је пријавило да је у претходна два дана у спортској кладионици у Дервенти заборавило своју торбицу у којој су се налазили лични документи и новац у износу од око  2.500 евра, 1.000 долара, 250 КМ и куна и динара у противвриједности од око 700 КМ, те да је торбицу пронашао запослени, али да у њој недостаје новац – саопштено је из Полицијске управе Добој додајући да је полиција исти дан идентификовала лице иницијала А.С. из Дервенте и код њега пронашла и одузела дио отуђеног новца.

Послије документовања и комплетирања предмета, против наведеног лица ће Окружном јавном тужилаштву у Добоју бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

 

Related posts

ПОЛИЦИЈА СПРИЈЕЧИЛА ЖЕНУ ДА СКОЧИ СА СТАРОГ МОСТА

admin

Угашен пожар на
кући у Мишковцима

Derventski List

Једна особа страдала у пожару у Великој Сочаници

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još