Хроника

Дервенћанин ојађен
за 10.050 евра

Полицијској станици Дервента пријављен је још један случај преваре путем интернета, а овог пута Дервенћанин је ојађен за 10.050 евра.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој јуче око 9.30 часова полицији у Дервенти обратило се оштећено лице из Дервенте те пријавило да је путем једне друштвене мреже ступило у контакт са особом која му је понудила такозване кладионичке дојаве, што је оштећено лице прихватило.

– У периоду од 7. до 13. јула оштећено лице је у више наврата  уплаћивало новац у укупном износу од 10.050,00 евра преко „Western Union-a” и „Moneygram-a” – навели су из ове управе подсјећајући да је само дан раније полицији пријављен случај сличне преваре у којој је Дервенћанка оштећена за 3.380 КМ.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој предузимају све потребне мјере и радње у циљу идентификовања лица која су у претходном периоду на штету два лица из Дервенте извршила кривична дјела „превара“.

– Полицијска управа Добој апелује на све грађане да не насједају на овакве видове превара, те да поступају крајње опрезно у ситуацијама када се од њих тражи да уплате новац нарочито од лица чији им је идентитет непознат, те да о томе обавијесте најближу полицијску станицу – поручили су из управе.

Related posts

ПЉАЧКАШИ ОДНИЈЕЛИ НОВАЦ И НАКИТ

admin

Ухапшена тројица Дервенћана због серије пљачки

admin

Ножем убио комшиницу, другу жену ранио

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još