Култура

Дервенћани заиграли на
даскама „Масукиних дана“

Представа „Нешто као срећа“ оживјела је протеклог викенда на сцени позоришног фестивала „Масукини дани“ у Великој Плани, а дервентска глумачка постава имала је итекако запажен наступ.

„Масукини дани“ одржани су од 26. новембра до 10. децембра по 45. пут окупивши професионална и аматерска позоришта, а Дервенћани су, као једини представници из Републике Српске, сцену дијелили са бројним великанима глумишта.

– Домаћини су нас дочекали као највеће пријатеље, као најрођеније. Толико љубави, радости и пажње никада раније нисмо доживјели и подијелили смо предивне тренутке. Публика је реаговала сјајно. Вратили смо се препуни утисака, предивних емоција и радости – казао је ментор Синиша Тешановић додавши да су током посјете Великој Плани имали прилику да се друже и са свештеником Предрагом Поповићем.

– Отац Предраг нам је благословио наступ и дружио се с нама. Присуствовали смо и литургији коју је водио и пред многим људима нас је хвалио – додао је Тешановић.

Related posts

Публика уживала уз
монодраму „Тражим мужа“

Derventski List

Суграђане увела у тајне моде и рециклаже

admin

„ОСВЕТНИЦИ“ И „ПАРК ЧУДЕСА“ ВЕЧЕРАС (ВИДЕО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još