Друштво

Дервенћанке вечерас
наступају у „Ритму Европе“

Овогодишње представнице Дервенте у плесно – музичком такмичењу „Ритам Европе“, вокал Ташја Ристић и плесачице Елена Станојевић, Марија Мартић, Владана Длакић и Ленка Симић, вечерас ће бранити боје Дервенте на сцени овог фестивала на Палама.

Успјех у новој сезони такмичења представницима Дервенте пожелио је и градоначелник Милорад Симић, изразивши задовољство што град по трећи пут има своје представнике.

Дервенћанке ће под редним бројем 3 представити Луксембург пјесмом „Fighter“ пјевачице Тали, а наступу су претходиле припреме, укључујући и буткампове на Палама са стручњацима фестивала.

– Атмосфера у екипи је сјајна, све смо много узбуђене и наравно има мало и оне позитивне треме. Из моје перспективе мислим да смо се довољно добро припремиле и надам се да ће се наш труд исплатити – казала је Ристићева додавши да је циљ пласман међу првих пет екипа које ће наступити на гранд финалу у Будви.

Обзиром да су прошлогодишњи представници Дервенте обезбиједили наступ у гранд финалу 2025. године, побједа и овогодишњих представница би значила двије дервентске екипе у гранд финалу.

Такмичење ће у 20 часова преностити Радио – телевизија РС.

Ревијални дио

Ревијални дио такмичења обиљежиће соло наступ Дервенћанке Иване Симић са пјесмом „Secret combination“.

Related posts

Вече родољубиве и духовне поезије

admin

Повољнији одмор у Српској до краја октобра

admin

СИГУРНИМ КОРАКОМ У СУСРЕТ ХУМАНОСТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još