Новости

Додик: Најстрожије санкционисати
нападаче на Марка Мишића

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је саучешће породици Мишић из Брезика у Дервенти поводом смрти Марка Мишића, након што је претучен на свом имању.

– Иако су припадници полиције одмах идентификовали и ухапсили нападаче, сматрам да овакви догађаји треба да буду процесуирани по хитном поступку и најстроже законски санкционисани – истакао је Додик.

Нагласио је да је Република Српска друштво у којем сви њени грађани треба да се осјећају безбједно и сигурно без обзира на националну и вјерску припадност.

– Република Српска се одриче оваквих насилника. Овакви напади су неприхватљиви и недопустиви против било кога. Они неће бити толерисани и зато заслужују најоштрије санкције – навео је Додик на друштвеној мрежи Икс.

Хрватски повратник у Брезике код Дервенте Марко Мишић, који је претучен прије мјесец док је покушавао спријечити шумокрадице у крађи дрва из његове шуме, преминуо је прије три дана усљед задобијених повреда.

(РТРС)

Related posts

Нови рендген апарат пуштен у употребу

admin

СИМИЋ: ВЕЛИКА ГОСПОЈИНА ДИО НАШЕГ ИДЕНТИТЕТА

admin

Беба Николија најљепши поклон
за почетак 2023. године

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još