Спорт

ЖРК „Дервента“ одобрено 3.000 КМ помоћи

Добра организација и залагање спортског колектива Женског рукометног клуба „Дервента“ током десетогодишњег рада препознале су и надлежне институције, па је протеклих дана на адресу овог клуба стигао потврдан одговор на захтјев за суфинансирање спортских активности од Министарства породице, омладине и спорта РС у износу од 3.000 КМ.

Женски рукометни клуб аплицирао је за помоћ на конкурсу министарства који је расписан за суфинансирање спортских колектива са сједиштем у Српској.

– Овим конкурсом, а на основу нашег пројекта, одобрена су нам новчана средства у износу од 3.000 марака, а протеклих дана смо добили и званично рјешење о томе. Иако није ријеч о огромној своти новца, за наш мали колектив велика је ствар нарочито што је неко препознао наш рад са дјецом и подржао га. Помоћ ћемо искористити за покривање трошкова учешћа у Првој лиги РС – рекли су из клуба додавши да за овај спортски колектив слиједи динамичан период.

– Наставак сезоне у Првој лиги Републике Српске почиње 21. марта, а првом колу ми смо домаћини. Прву утакмицу играмо против ЖРК „Брод“, коју смо у прошлој полусезони побиједили на њиховом терену. Такође, овог викенда је планиран почетак Омладинске лиге – објаснили су из клуба.

Related posts

Кошаркаши „Дервенте“ нови прволигаши

admin

Празник одбојке за викенд

Derventski List

Малешевић заиграо на
Европском шаховском првенству

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još