Новости

Задовољство корисника
и даље главна водиља

Задовољство корисника и даље је приоритет руководства и особља Геронтолошког центра, који већ три године под својим кровом смјешта већином старија и немоћна лица, истакнуто је данас током пријема организованог поводом три године рада ове установе.

Геронтолошки центар тренутно је дом за 83 корисника, којима су 24 часа доступни његоватељи, а у име тима ове установе на доброј сарадњи Градској управи на челу са градоначелником Милорадом Симићем и осталим установама у Дервенти захвалила се вршилац дужности директора Сања Грубиша.

– У Геронтолошком центру тренутно бораве 83 корисника, а на основу извјештаја из претходних година, тај број ће се у зимском периоду повећати. Наши корисници су већином старија лица, покретна и полупокретна, а захваљујући доброј сарадњи са Домом здравља, Центром за социјални рад и Градском управом, омогућавамо квалитетну његу – казала је Грубиша.

Градоначелник Милорад Симић казао је да је ова установа један од сегмената који чува добру слику Дервенте.

– Вјеровао сам у ову установу, још у њеним почецима, а показала се добром, првенствено због квалитетне услуге. Ово је заиста најосјетљивији посао који се може радити и то не може радити неко ко није велики ентузијаста и заљубљеник у људе, које треба нахранити, збринути и којима је потребна цјелодневна њега. Ми ћемо наставити да пружамо сву подршку у даљем раду – рекао је Симић додавши да задовољство корисника потврђује квалитет његе и сугурност ове установе.

Присутне је поздравио и замјеник директора и претходни руководилац установе Борко Китић, а пријему је, поред градоначелника са сарадницима, присуствовала и прва директорица установе Ђурђа Додиг – Пијетловић, те предсједник Скупштине града Мирко Земуновић, представници Дома здравља, Центра за социјални рад и Територијалне ватрогасно – спасилачке јединице, те политичких партија.

Related posts

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОРУЖАНИХ СНАГА БиХ

admin

ДЕВЕТ НОВИХ СЛУЧАЈЕВА У ДЕРВЕНТИ

admin

У ДЕРВЕНТИ ПРЕДУЗЕТЕ СВЕ НАЛОЖЕНЕ МЈЕРЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još