Спорт

За каратисте „Киме“ 25 медаља

Чланови Карате клуба “Кима“ освојили су на турниру „Трофеј Лакташа“ 25 медаља којим се окитило 11 такмичара у више категорија, а у конкуренцији 22 клубова заузели су пето мјесто.

Жана Прерадовић у катама је освојила треће мјесто и бронзану медаљу, а у двије категорије у борбама прво и друго мјесто. Николина Тривунчевић у катама је заузела треће мјесто и бронзану медаљу, исто као и у борбама.
Ведрана Малић у катама и у борбама била је друга, а Божидар Балабан у катама је освојио друго мјесто, и у двије категорије борби прво и треће мјесто. Стефан Јовичић је у катама и борбама освојио прво мјесто, док је Ален Пелеш у катама освоји друго мјесто и борбама прво мјесто.
Ненад Балабан у катама у реду кадета је освојио прво мјесто, као јуниор друго мјесто, а у борбама кадета треће мјесто. Емануел Малетић је и две категорије ката освојио прво и друго мјесто, а у борбама треће мјесто. Стефан Грабеж је у катама и у борбама освојио треће мјесто, Рајко Старчевић у катама ветерани био други, а Душко Макивић у катама ветерани први и у катама сениори други.

Related posts

УЗ МОТИВАЦИЈУ НЕМА ПРЕПРЕКЕ ЗА ТРЕНИРАЊЕ

admin

Ружојчић одступио
са чела „Текстилца“

Derventski List

ГЕНЕРАЛНА ПРОБА „ТЕКСТИЛЦА“ ПРОТИВ „БОРЦА“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još