Спорт

Чланови „Киме“ окитили се са 18 медаља

Чланови Карате клуба „Кима“ Дервента освојили су 18 медаља на међународном такмичењу које је организовано протеклог викенда у Брчком.

Најбољи појединац „Киме“, који је у три борбе однио и три побједе и тако освојио злато у својој категорији, био је Ненад Балабан, а успјехе су забиљежили и медаљама се окитили и Божидар Балабан освојивши сребро у борбама и злато у катама, те Ален Пелеш који је бронзану медаљу освојио у борбама, а сребрну у катама.

Са по двије медаље кући су се вратили Александар Вукмировић, који је у катама изборио злато, а у борбама бронзу, док је Емануел Малетић освојио сребро у катама, а бронзу у борбама, што је случај и са Давидом Ерићем. Стефан Раилић изборио се за двије бронзане медаље.

У борбама бронзу су освојили Драгана Векић, Николина Тривунчевић и Саша Новаковић, док се Жана Прерадовић окитила сребром. Бронзу је у катама изборила Ведрана Малић.

 

Related posts

У управи и нова лица

admin

Три медаље и више
запажених наступа

Derventski List

Сједница Скупштине
„Текстилца“ одгођена за уторак

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još