Друштво

За породицу Пелеш прикупљено 6.150 КМ

Колектив Основне школе „19. април“, заједно са родитељима ученика, прикупио је 6.156 марака за породицу Пелеш која је у пожару остала без дома.

Из школе су навели да је износ од 1.727 КМ предат породици, док је за 4.429 КМ купљен комплетан намјештај за дневну собу, кухињу, спаваћу и дјечију собу. Поред тога, прикупљена је и већа количина хране и одјеће.

– Показали сте још једном да имате велико срце. Породица Пелеш вам је упутила велику захвалност. Хвала вам свима и у моје име. Поносна сам на такве родитеље, ученике и колеге – поручила је директорица школе Елвира Миљић.

У пожару који је букнуо 19. фебруара на кући породице Пелеш у потпуности је изгори кров, те је девастиран остатак објекта. Вишечлана породица, чија два ђака похађају ОШ „19. април“, остала је без крова над главом, а осим колектива школе помоћ за обнову куће обезбиједила је и Градска управа.

Related posts

Цијене горива предводе талас поскупљења

admin

СТУДЕНТУ УРУЧЕНО 1.000 КМ ПРИКУПЉЕНИХ НА БАЛУ

admin

Припреме за фестивал етно – пјесме

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još