ИЗДВОЈЕНОНовости

Игор Жунић кандидат СНСД-а
за градоначелника Дервенте

Игор Жунић кандидат је СНСД-а за градоначелника Дервенте на предстојећим локалним изборима, једногласно је одлучено на данашњој сједници Градског одбора.

Жунић је нагласио да слиједи израда изборног програма и формирање листе кандидата која ће СНСД довести до тријумфалне побједе.
-Радити одговорно и поштено посао градоначелника то је нешто најтеже, јер стално сте у контакту са људима и треба рјешавати стварне проблеме. Искрено знам да ме чека тежак посао и да неће бити лако, јер су тешка политичка времена. Вјерујем у наше заједништво, у нашу емоцију и везаност и искреност једних према другим – казао је Жунић додавши да СНСД у Дервенти 20 година чини чврсти ланац који не пуца.

-Хвала људима који су све то почели и свим другим који су направили бедем који имамо данас. Посебну захвалност изражаваж мом политичком оцу Милораду који ме усмјеравао, то је једно огромно искуство. Увијек ћу знати гдје је био мој почетак и то су ствари које се не смију заборавити – казао је Жунић.
Почасни предсједник СНСД-а и актуелни градоначелник Милорад Симић истакао је да је Жунић идеални кандидат који ће побиједити на предстојећим изборима.
-Он је најбиљи кандидат у Дервенти без обзира на све опције које ће се појавити, а скоро и изван Дервенте. Изњедрили смо кадрове који у Републици Српској значе, а вјерујем да би многе средине вољеле имати оваквог кандидата. Десиће се најбоље за Дервенту и томе сви требамо допринијети, сви морамо радити, ићи ка људима – казао је Симић наводећи да је СНСД у Дервенти радио добро и да треба у континуитету наставити и бити још бољи.

Related posts

УЛИЦАМА ВРАЋЕН СЈАЈ ПОСЛИЈЕ ЗИМСКЕ СЕЗОНЕ

admin

РУКОМЕТАШИ СЕ ОКИТИЛИ МЕДАЉАМА

admin

ДЕРВЕНТА УГОСТИЛА ОКО 400 ПРЕДШКОЛАЦА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još