ИЗДВОЈЕНОНовости

ИЗАБРАНИ САВЈЕТИ 37 МЗ, НОВИ ИЗБОРИ У ТРИ МЈЕСТА

Укупно 37 мјесних заједница, према прелиминарним резултатима јучерашњих избора са савјете мјесних заједница, добило је ново руководство, а у три мјесне заједнице избори ће бити поновљени, због недовољног одзива бирача, потврђено је у Општинској изборној комисији.

Из ОИК истичу да су избори прошли у најбољем реду и да би ускоро требало да буду потврђени резултати на мјестима на којима су избори успјешно одржани.

– Избори су били расписани у 40 мјесних заједница, а у Бијелом Брду, Лугу и Горњим Календеровцима гласање ће бити поновљено, јер није гласао потребан број бирача. У наредних 15 дана требало би да буду поновљени избори и да се и у тим мјесним заједницама изаберу чланови савјета – истичу у ОИК-у.

Како су навели, потврђивање резултата у мјесним заједницама у којима су избори успјешно одржани, требало би да се деси у идућа два дана.

 

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ

Related posts

ЦВЈЕТА ПРОДАЈА СТАНОВА

admin

ПОЗИТИВНО МИШЉЕЊЕ РЕВИЗОРА ОПШТИНИ ДЕРВЕНТА

admin

МИНИСТАРКА У ПРВОЈ ПОСЈЕТИ ЦЕНТРУ „БУДУЋНОСТ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još