ИЗДВОЈЕНОНовости

Мјере продужене до 27. септембра

Републички штаб за ванредне ситуације донио је данас закључак којим се досадашње мјере продужавају до 27. септембра.

– Републички штаб за ванредне ситуације данас је прихватио и Информацију о расподјели 25.000 доза, друге компоненте „Спутник В“ вакцине против COVID-19, те задужио Институт за јавно здравство Републике Српске да изврши расподјелу вакцина здравственим установама широм Републике Српске – саопштено је послије сједнице.

Републички штаб позива и све грађане који се до сада нису вакцинисали да то учине што је прије могуће, да би се сачувало здравље људи, с обзиром да се посљедњих дана биљежи сталан раст броја заражених од вируса корона.

– Вакцинација у Републици Српској одвија се без застоја, а обезбијеђен је довољан број вакцина против вируса корона, различитих произвођача, за грађане – додали су из штаба.

Републички штаб за ванредене ситуације наложио је Министарству унутрашњих послова и Инспекторату да интензивирају контролу спровођења мјера заштите од вируса корона.

Related posts

За стипендије конкурисало
99 студената и ученика

Derventski List

Одата почаст четворици
погинулих бораца

Derventski List

Чардак већ три деценије жива рана

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još