Спорт

Искусни „пивот“ Благојевић ново појачање

Искусни „пивот“ Младен Благојевић, захвалан како у одбрани, тако и  нападу, нови је играч Рукометног клуба „Дервента“.

Благојевић, који је протекле сезоне играо за прволигаша Републике Српске „Козару“ из Градишке, казао је да се нада да ће сарадња са „Дервентом“ бити на обострано задовољство.

– Имао сам позив из „Дервенте“ и прошле сезоне, али у том тренутку сам већ био постигао договор са „Козаром“. Ипак, ове сезоне смо на вријеме остварили контакт, постигли договор и надам се да ћемо бити задовољни и клуб и ја – истакао је Благојевић.

Некадашњи играч „Приједора“ у којем је и започео каријеру, те „Крајине“, „Апатина“ и „Сане 7“ (каже да екипу тренера Милорада Бјелошевића познаје добро.

– Познајем добро нову екипу, поготово искусније играче с обзиром да смо играли у Премијер лиги БиХ једни против других, а и ту је голман Гојко Топић са којим сам играо дуго у Приједору. Надам се да неће бити тешко да се уклопим у екипу. Мислим да ћемо бити у врху табеле, а ако не и на самом врху јер то „Дервента“ заслужује  – поручио је Благојевић.

Related posts

Мото – крос трка 10. априла у Дервенти

admin

Одбојкашице оправдале
статус фаворита

Derventski List

ОТАЦ И СИН ВОДЕ РУКОМЕТНИ КЛУБ „ДЕРВЕНТА“ У ЕЛИТУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još