Друштво

КАМПАЊА „ЧИТАЈМО ЗАЈЕДНО“ ПУНИ ПОЛИЦЕ ЛЕКТИРОМ

Народна библиотека „Бранко Радичевић“ придружила се кампањи под називом „Читајмо заједно“, коју и ове године реализује Министарство просвјете и културе РС, а која је идеална прилика да се обогати књижни фонд школске лектире у овој установи.

Циљ кампање је да се подстакне култура читања, а проводи се тако да свака уложена марка грађана у куповину одређених књига „Завода за уџбенике и наставна средства“, буде истовремено уложена у откуп књига и тако ове књиге учини доступним тамо гдје је то потребно.

У жељи да се омасови акција и да се што већем броју грађана Републике Српске омогући читање значајних дјела из ове богате издавачке продукције Завод је одлучио да свима који пожеле помоћи рад одређене библиотеке обезбиједи попуст од 20 одсто на куповине остварене до 31. децембра.

– Позивамо све установе, предузећа, привредне субјекте и грађане општине Дервента да куповином књига из изабране едиције „Завода за уџбенике и наставна средства“ помогну рад библиотеке, односно, да обогате библиотечки фонд. Сви који су заинтересовани да постану дио ове акције могу се јавити у нашу библиотеку или контактирати Јавно предузеће „Завод за уџбенике и наставна средства“ Источно Ново Сарајево на email:mirjana.matovic3@gmail.com или на број телефона 057/340-365 – рекли су у библиотеци.

Related posts

Објављени резултати јунског уписног рока

admin

„Фереро“ из продаје у БиХ повлачи дио „Киндер“ производа

admin

Врбица уз најмлађе

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još