Спорт

Каратистима „Киме“ 19 медаља и треће мјесто

Чланови Карате клуба „Кима“ са 19 освојених медаља пласирали су се на треће мјесто на Отвореном првенству које је јуче у Брчком окупило 174 такмичара из 19 клубова, а имали су и најбољег такмичара Божидара Балабана који је освојио четири медаље, од укупно 19 колико су дервентски каратисти донијели кући.

Осим Балабана, који је освојио два злата, сребро и бронзу, те пехар за најбољег појединца, одличјима су се окитили и Ненад Балабан и то златом у катама и сребром у борбама, Жана Прерадовић са два злата из ката и борби, а Ведрана Малић бронзом у катама и сребром у борбама.

Николина Тривунчевић освојила је злато у борбама, Ивана Топић сребро у борбама, Јован Томинчић бронзу у катама и сребро у борбама, док је Габриел Прерадовић био сребрни у борбама.

Сретен Прерадовић освојио је по сребрне медаље у борбама и катама, Рајко Старчевић сребро, а Душко Макивић злато у катама.

Из „Киме“ истичу да су задовољни оствареним резултатима.

– Наших 11 такмичара освојило је укупно 19 медаља што нам је донијело и висок пласман у укупном поретку, те им честитамо на овим резултатима – навели су из „Киме“.

Related posts

Ђекић други на турниру „Великани Славије“

admin

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ВЕЧЕРАС ПРОТИВ „СЛАВИЈЕ“

admin

Каратистима „Киме“ 12 медаља

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još