Спорт

Каратисти стекли нова звања

Карате клуба „Дервента“ организовао је полагање за нова ученичка звања, а млади каратисти показали су резултате тренинга и стекли нове појасеве.

Полагање је састојало из програма техника и ката, а најбољи утисак у обе категорије оставили су Драгана Бабић, Лана Николић, Дејан Врањеш и Славен Топаловић.

Жути појас, послије полагања, стекли су Лука Живковић, Мануела Икић, Вук Бећаревић, Марко Бабић, Маја Бабић, Тео Петровић и Василије Пијетловић, док су наранџасти појас заслужили Слободанка Секулић, Давид Дринић, Жељана Рабљеновић, Јелена Прерадовић, Јована Прерадовић, Катарина Вуковић, Владимир Павковић, Дарио Пејић и Милка Репија.

Зелени појас од сада ће носити  Ђорђе Видић, Дино Петровић, Павловић Кристијан, Дуња Тодоровић и  Драгана Бабић, а плави Aнђeлa Вуjичић, Влaдимир Mихajлoвић, Дejaн Дукић, Лaнa Никoлић, Слaвeн Toпaлoвић, Taмaрa Дoбрић, Лejлa Meрџaнoвић, Нeмaњa Видић, Сoфиja Toдoрoвић и Aлeксaндaр Бoлтaр.

Власници смеђег појаса постали су Aнa Mиa Стojчић, Maриja Ђурaш и Дејан Врањеш.

Из Карате клуба истичу да настављају са тренинзима и током јула и августа и то у комбинацији тренинга у сали и на отвореном.

Related posts

Најмлађи се окушали
на међународној смотри

Derventski List

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ПРОБИЛИ ЛЕД

admin

Посјета стадиону „Рајко Митић“ посебан доживљај

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još