Спорт

Клупко „Текстилца“
још увијек замршено

Љубитељи фудбала, навијачи и спортска јавност с нестрпљењем ишчекују завршетак процеса конституисања органа управљања Фудбалског клуба „Текстилац“.

Након што је прошле године предсједник Скупштине клуба поднио оставку, ове године истекао је четворогодишњи мандат Скупштини и Управном одбору, који је функционисао у крњем саставу.

Било је неколико покушаја да се одржи сједница Скупштине, али без конкретних резултата, да би синоћ, према непотврђеним информацијама, ипак верификовани мандати за 30 чланова Скупштине од 35 колико је Статутом клуба прописано. Ипак, предсједник Скупштине и Управни одбор нису изабрани. Договорено је да се консултације наставе и да се ускоро одржи наставак сједнице.

Када се ради о такмичењима, „Текстилац“ ће и сљедеће сезоне наступити у Другој лиги Републике Српске – група запад, а како је Фудбалски савез РС одлучио ова група имаће 18 клубова.

Противници „Текстилца“ биће „Борац“ (Шамац), ОФК „Брдо“ (Хамбарине), „Горица“ (Шипово), „Дубраве“, „Јединство“ (Жеравица), „Полет 1926“ (Брод), „Пролетер“ (Теслић), „Слога“ (Србац), „Слога“ (Трн), ФСА „Приједор“, „Црни Врх“ (Јаружани), ОФК „Лауш“ (Бањалука), „Жељезничар“ (Добој), „Омарска“, „Модрича Алфа“, „Напријед“ (Бањалука) и „Челинац“, а прво коло требало би да буде одиграно 17. и 18. августа.

Без баража

Фудбалски савез Републике Српске одлучио је да сљедеће сезоне у Другој фудбалској лиги неће бити баража.

Related posts

Пливачку обуку овог
љета завршило 120 дјеце

Derventski List

ЗАНИМЉИВ ПОЧЕТАК ТУРНИРА У ФУТСАЛУ

admin

КУЋИ ДОНИЈЕЛИ ПРЕГРШТ МЕДАЉА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još