ИЗДВОЈЕНОСпорт

Короман: У „Текстилцу“ ћемо направити добру спортску причу

Надам се да ћемо у „Текстилцу“ постићи добре резултате и вратити публику на трибине. План је да „скенирам“ клуб и омладински погон након чега ћу предложити идеје за прављење концепта и систем рада за будућност. Мислим да ћемо направити једну добру спортску причу.

Рекао је то прослављени репрезентативац Србије и спортски радник са реномеом Огњен Короман, који је именован за новог спортског директора дервентског прволигаша.

Короман је синоћ представљен првом тиму и испратио је тренинг.

– Први утисци су веома добри, видео сам доста младих играча и јако перспективног тренера. Иако сам се добро информисао прије доласка, ова улога омогућиће ми да добро упознам средину и фудбалске прилике у БиХ, с обзиром да до сада овдје нисам радио. Већ сам са тренером Пурићем скенирао екипу и позиције на којима су потребна појачања – рекао је Короман који је носио капитенску траку „Црвене звезде“, али и дрес још неколико српских клубова, као и енглеског „Портсмута“, те „Динама“ из Москве.

У „Текстилац“ је, како је казао, стигао на позив пријатеља и члана управе клуба Миланка Балешевића.

– Услови за рад су веома добри, а људи који воде клуб су велики ентузијасти који је лако препознати – рекао је Короман који посједује УЕФА Про лиценцу.

Турбуленције у дервентском прволигашу поново су прије неколико дана ескалирале оставком дијела управе, а велики број играча опредијелили су се да се поздраве са клубом. Упркос томе, екипа на челу са тренером Дариом Пурићем, у понедјељак је почела припреме за наставак првенства.

Related posts

Приједлог закона о граду Дервента 9. фебруара пред посланицима НСРС

admin

Закон о граду Дервента ступио на снагу

admin

Објављени резултати јунског уписног рока

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još