ИЗДВОЈЕНОНовости

КОРОНА ВИРУС ИМАЈУ ЈОШ ТРИ ОСОБЕ ИЗ ДЕРВЕНТЕ

У посљедња 24 часа у Републици Српској тестирано је 265 лабораторијских узорака, а нови вирус корона потврђен је код 34 особе у Републици Српској, односно три из Дервента.

Ово је 67 случај заразе код одоба из нсшег града, а под надзором се тренитно налази 79 особа.

Из дервентског Дома здравља навели су да је једна особа, код које је вирус потврдјен јуче, из кластера који се односи на манстир у Доњој Бишњи. Наиме, веци број лица код којих је вирус потврдјен претходних дана присуствовао је богослужењу у манастиру на Видовдан.

До сада је у Републици Српској потврђено 3.185 случајева вируса корона, а преминуло је укупно 138 особе код којих је потврђен тест на нови вирус корона.

У Републици Српској, од новог вируса корона, до сада се опоравило укупно 1.632 особе. На КОВИД-19 тестирано је укупно 41.792 особа.

Укупан број хоспитализованих у Републици Српској је 183, у Универзитетско клиничком центру Републике Српске 47, а у општим болницама 136.

У Републици Српској под здравственим надзором тренутно је 3.755 особа, а надзор је завршен код 39.029

Related posts

Републички штаб апелује на грађане да се вакцинишу

admin

„ЉЕТНА АРТ СЦЕНА“ СПУСТИЛА ЗАВЈЕСУ

admin

ВАТРОГАСЦИ ТОКОМ ДАНА ИМАЛИ ДЕСЕT ИНТЕРВЕНЦИЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još