ЗанимљивостиМагазин

КОШ СА ЦЕНТРА ЗА ЋЕВАПЕ И ПИВО (ВИДЕО)

Наградне игре за публику на спортским догађајима углавном су само забава у паузи на полувремену у којој актери добију награде ако их заслуже.

У САД-у оне знају бити веома вриједне, док су  на овим просторима оне више симболичне.

Тако је један навијач КК „Сплит“ освојио вишемјесечну залиху ћевапа и пива погодивши кош с центра. Тачније, 1.200 ћевапа и 120 литара пива.

Колико је то тешко, говори и податак да та игра траје већ шест мјесеци и да до сада нико није освојио награду. Штавише, награда је на почетку била 500 ћевапа и 50 литара пива за погодак с центра, односно 1.000 ћевапа и 100 литара пива за погодак с трице на другој страни терена.

На утакмици против „Приморске“ у АБА 2 лиги на паркет се спустио Петар Гавранић, ухватио залет, бацио лопту и – погодио. Није добио главну награду која је била 2.300 ћевапа и 230 литара пива, али му је зато утјешна награда пала у руке.

– Одлучио сам покушати, није сад да сам тренирао, али ево, успјело ми је. Што ћу с толиким ћевапима? Ух, слиједи ми неколико рођендана, биће феште, почастићу све пријатеље – рекао је Петар.

 

 

http://www.srpskacafe.com

Related posts

РЕЦЕПТИ МАРИА МАНДИЋА: Дервентски филе

admin

ЛОТО ГРОЗНИЦА ТРЕСЕ СРПСКУ

admin

МИЛАН БАНДИЋ ПОСТАО БАГЕРИСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još