ИЗДВОЈЕНОСпорт

МИЛКАНОВИЋ ОДРАДИО ПРВИ ТРЕНИНГ СА „КРОЈАЧИМА“

Фудбалери „Текстилца“ вечерас су имали прозивку, те први тренинг са новим спортским руководством клуба на челу са тренером Данимиром Милкановићем, чиме су почеле припреме за наставак првенства.

Милкановић, који у Дервенту стиже са задатком да консолидује екипу и покуша да остави клуб у Првој лиги РС, добро је познат у спортским круговима. У џепу има УЕФА про лиценцу, а истакао се радом са младим голманима, те у клубовима „Модрича Максима“ и ФК „Лијевче“, али и у иностранству.

У стручном штабу, поред њега, требало би да буду и Небојша Радан, као помоћни тренер, док је за позицију спортског директора предложен Чедомир Ћулум.

Нова кадровска рјешења у „Текстилцу“ требало би ускоро, односно ове или идуће седмице, да потврде и органи клуба, чиме би поспремање у клубу требало да буде завршено.

Управо то очекују и чланови првог тима и надају се да су турбулентни дани иза њих.

– Испред управе, али и нас играча, је велики посао. По први пут смо се нашли у озбиљној борби за опстанак у лиги и мораћемо дати све од себе да дођемо до циља. Знамо да се лига смањује на десет екипа, што значи да у њој неће бити мјеста за чак пет екипа. Мислим да се уз озбиљан рад, али и озбиљна појачања, можемо изборити за прволигашки статус и идуће сезоне – рекао је Дервентскм листу члан првог тима „Кројача“ Душан Марић.

Прољећни дио првенства требало би да почне 9. марта, док прелазни рок за играче траје до 15. фебруара.

 

Related posts

Дервенћанин се градом возио са аутоматском пушком у руци

admin

„Унис“ на добошу за 20 милиона КМ

admin

Преображење у храм донијело свечани дух

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još