Конкурси

ЛИЦИТАЦИЈА – ДОМ ЗДРАВЉА

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА ДЕРВЕНТА

Стевана Немање бб, 74 400 Дервента

Број: 1868/20

Датум: 29. септембар 2020. године

 

На основу одлуке Управног одбора ЈЗУ Дом здравља Дервента бр. 1856-УО/20 од 28. септембра 2020. године, Дом здравља Дервента расписује

 

ЈАВНУ ЛИЦИТАЦИЈУ

за продају топловодног котла на дрва

 

I

 

Предмет:

Продаја топловодног котла на дрва путем јавне лицитације са сqедећим карактеристикама:

Произвођач: „Топлинг“ доо Прњавор;

Година производње: 2013;

Температурни режим: 90/70 С;

Топлотни капацитет котла: Q=550 kw;

Радни притисак: 2,5 бара;

Са свим пратећим прикључцима;

У исправном и очуваном стању.

II

Цијена:

Почетна цијена топловодног котла на дрва износи 6.900,00 КМ. Почетни лицитациони помак износи 100,00 КМ.

III

Право учешћа:

Право учешћа у лицитацији имају правна и физичка лица која прије истека рока за лицитацију уплате кауцију у износу од десет одсто почетне продајне цијене на жиро рачун ЈЗУ Дома здравља Дервента број: 555-30000469221-63, општина Дервента ЈЗУ Дом здравља Дервента СА НАЗНАКОМ: Кауција за учешће на лицитацији продаје топловодног котла на дрва, односно извршити готовинску уплату на благајни ЈЗУ Дом здравља Дервента, адреса Стевана Немање бб.

Рок важења понуде је 30 дана од дана одржавања лицитације. ЈЗУ Дом здравља Дервента задржава право враћања кауције најкасније до истека рока важења понуде.

IV

Преглед предмета продаје:

 Топловодни котaо на дрва који је предмет продаје може се прегледати у простору котловнице ЈЗУ Дом здравља Дервента, адреса Стевана Немање бб, сваким радним даном и то од дана објављивања огласа о лицитацији до 12. октобра 2020. године у периоду од осам до 12 часова. Контакт особа је Раде Душанић, телефон: 053/331-023. Топловодни кото на дрва који је предмет продаје, продаје се у виђеном стању и накнадне рекламације се неће уважити.

 

V

 

Вријеме и мјесто одржавања лицитације:

 

Усмена јавна лицитација биће одржана 12. октобра 2020. године у 13 часова у просторијама управе ЈЗУ Дом здравља Дервента, Улица Стевана Немање бб.

 

VI

 

Обавезе купца:

Купац је дужан да уплати излицитирани  износ у корист ЈЗУ Дома здравља Дервента, на жиро рачун број: 555-30000469221-63 општина Дервента ЈЗУ Дом здравља Дервента у року од осам дана од дана обавјештења. У цијену ће бити урачунат износ уплаћене кауције од десет одсто.  Предмет продаје се преузима у року од три дана од дана уплате цијене. Ако купац одустане од куповине након што је његова понуда прихваћена или уколико након закључења уговора купац одустане од његове реализације, уплаћена кауција од десет одсто му неће бити  враћена, а ЈЗУ Дом здравља Дервента задржава право да додијели уговор првом сљедећем понуђачу са ранг – листе понуђача.

 

VII

 

Додатне информације:

О резултатима лицитације сви понуђачи ће бити благовремено обавијештени. Учесницима у лицитацији чије понуде не буду прихваћене, уплаћена кауција од десет одсто ће бити враћена најкасније до истека рока важења понуде. Текст овог јавног огласа заинтересована лица могу преузети на протоколу ЈЗУ Дома здравља Дервента.

 

 

 

                                        ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА ДЕРВЕНТА    

Related posts

Конкурс за попуњавање упражњених
радних мјеста у Градској управи

Derventski List

ОБАВЈЕШТЕЊЕ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ ИЗ ПРЕРАЂИВАЧКЕ ИНДУСТРИЈЕ

admin

КОМУНАЛАЦ ЛИЦИТАЦИЈА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još