Друштво

Малена Аријана добија
боље услове за живот

Материјал за изградњу објекта са адаптираним купатилом, које је неопходно за безбједност малене Аријане, данас је стигао на адресу породице Ђекић у Доњој Лупљаници, захваљујући суграђанину Миланку Балешевићу.

Аријана има неуролошке сметње,  епилепсију, не говори и нестабилна је на ногама, те већину времена проводи у трамполини како се не би повриједила. О њој брине бака Драгица Ђекић.

Из Хуманитарног удружења „Мали анђео“, које је покренуло акцију прикупљања помоћи за ову дјевојчицу , изразили су захвалност свим људима доброг срца, а посебно Балешевићу који је обезбиједио грађевински материјал и обећао финансирање изградње.

– Недуго послије објаве о покретању акције јавио нам се господин Балешевић који је изразио жељу да посјети породицу. Током посјете рекао да ће обезбиједити материјал за изградњу објекта за који се бака Драгица изјаснила да је тренутно најпотребнији да би Аријана била безбиједна. Хвала човјеку великог срца за овај хуман гест који вјерујемо да ће мотивисати и многе привреднике да се укључе у хуманитарне акције. Свакако, велико хвала и свим грађанима који су донирали средства било на број жиро – рачуна или путем хуманитарног броја – казао је Саша Икић из удружења додавши да ће акција прикупљања помоћи бити настављена, а средства ће бити искоришћена за набавку потребних помагала за Аријану.  

За донирање новца активан је хуманитарни број 17117, а помоћ је могуће уплатити и на рачун 572220000554393 на име Драго Ђекић.

Related posts

За „поносну картицу“ пријавила се 301 породица

admin

Уређено гробље и
простор око споменика

Derventski List

Јелени лопатари питоми и дружељубиви

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još