Друштво

Матурском забавом окончали прву етапу образовања

Матуранти Основне школе „Тодор Докић“ из Календероваца вечерас су дефилеом у свечаним издањима започели прославу матурске вечери.

Са осмијесима на лицима 13 матураната, задовољни због завршетка основне школе и узбудјени због нових изазова који им предстоје, фотографисали су се са породицом и најдражим наставницима, а директорица Маја Петровић пожељелаим је срећу на даљем путу образовања.
 – Окупили смо се да испратимо наше магуранте који су, послије девет година проведених са нама, заслужили ову свечаност и дипломе. Веома смо поносни на њих јер су упркос тешким моментима са којима су се суочавали, ову етапу свог живота завршили сјајним успјесима. Желимо им свима срећу у даљем наставку школовања и у даљем животу, с надом да ће са њима заувијек остати лијепе успомене и да ће се увијек сјећати школе у којој су научили прва слова – казала је Петровићева.
Ове године круну труда и залагања у виду титуле ученика генерације за ОШ „Тодор Докић“ понијела је Лана Бјелошевић.

Related posts

Шесторо малишана поново има кров над главом

admin

Друго полугодиште тече без проблема

admin

ЗАВРШЕНО УНУТРАШЊЕ МАЛТЕРИСАЊЕ СТАРЕ ЦРКВЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još