Спорт

Медаљама се окитило
13 чланова „Киме“

Међу 200 такмичара узраста од седам до 14 година, које је протекле недјеље окупило Регионално карате првенство у Модричи, своје умјеће показало је и 14 чланова Карате клуба „Кима“ побравши златне, сребрне и бронзане медаље.

Дервенћани су наступили у дисциплини борбе и кате, а златне медаље са овог првенства кући су донијели Божидар Балабан, Алексеј Врачевић, Стефан Јовичић и Дамјан Секулић у борбама, док је наступ у катама златом крунисао Вук Пећић.

Сребрну медаљу у борбама освојила је Жана Прерадовић, док је сребро засјало и у рукама Селине Лугоњић за наступ у катама.

– Трећа мјеста и бронзане медаље у борбама изборили су Теодора Милановић, Селина Лугоњић, Ален Пелеш, Давид Ерић и Вук Пећић, а Стефан Јовичић је заслужио бронзу у катама – казали су из овог клуба додавши да су на регионалном првенству наступили и Јован Томинчић, Ања Адамовић, Кристијан Вујић и Ивана Топић који овог пута нису успјели да изборе медаље.

Related posts

Најмлађи каратисти
заслужили медаље

Derventski List

Најмлађим атлетичарима сребро и бронза

admin

УБЈЕДЉИВ ПОРАЗ У ВИСОКОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još