ИЗДВОЈЕНОКултура

МЛАДИ ГОВОРНИЦИ УЉЕПШАЛИ „АРТ СЦЕНУ“

„Љетнa арт сцена“ вечерас је,11. пут, под свјетлима своје сцене славила лијепу ријеч и говорништво, а дервентској публици представили су се такмичари у рецитовању које организује Народна библиотека „Бранко Радичевић“, а који су заузели највиша мјеста а то су Алексеј Кнежевић, Лејла Бундавица, Јована Јошић и Ерна Мехмедовић.
– За вечерас смо љубитељима лијепе ријечи припремили кратку говнорничку посластицу у виду представљања најмлађих Дервенћана чији таленти за рецитације стварно заслужују пажњу. Своје умијеће говорништва дочарали су такмичари који су на прошлогодишњем такмичењу у рецитовању за ученике основних школа заузели прва три мјеста, а овом приликом морам да истакнем задовољство што библиотека сваке године организује ово такмичење и њиме привуче све бећи број малишана- рекла је вечерашња водитељица програма Сања Томинчић додавши да су још увијек изложени радови дервентских умјетника, досадашњих учесника ове манифестације.
– Изложене су слике и фотографије наших талентованих Дервенћана. Са задовољством истичемо да је протекле седмице продата слика умјетнице Јелене Бардак и тим је значајно повећан буџет ове манифестације- рекла је Томинчићева.
Сљедеће издање „Љетне арт сцене“ које ће уједно бити и посљедње за ову годину планирано је у петак 25. септембра, а манифестацију це „затворити“ позоришна представа.

Related posts

Срећан 8. март, Међународни дан жена

admin

За православне вјернике
почиње Божићни пост

Derventski List

„Билећке анегдотице“ омаж војничким данима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još