Спорт

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ЗАИГРАЛИ У ДОБОЈУ

Чланови Школе фудбала „Дервента“ рођени 2010. године освојили су на турниру у Добоју четврто мјесто у веома јакој конкуренцији.

Турнир је одржан у недјељу у организацији Школе фудбала „Ачко“, а има међународни карактер. Координатор дервентске школе Жељко Симић истакао је да су играчи показали завидно знање што их је одвело до полуфинала.

– У групи смо побиједили вршњаке из београдског „Синђелића“, домаћине из ШФ „Ачко“, и екипу „Озрен“ из Петрова. Неријешен резултат забиљежили смо против играча „Спортима“ из Маглаја. У четвртфиналу смо након 0-0 против добојске „Слоге“ били бољи у извођењу пенала и прошли у полуфинале, а мање среће са пеналима имали смо у полуфиналном мечу који је у борбу за прво мјесто одвео играче „Темпа“ из Зенице. У утакмици за треће мјесто изгубили смо од екипе „Руданке“, али смо задовољни резултатом и игром. Ово је једно велико искуство за наше играче, а нас тренере обавезује да радимо још преданије – рекао је Симић додајући да су играчи осим у игри, уживали и у обиласку Добоја.

Related posts

Освојени насушно
потребни бодови

Derventski List

Живанићу плакета најбољег
спортског новинара

Derventski List

ДЕРВЕНТА ПОСТАЈЕ НОВА КУЋА МОТО-КРОСА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još