ИЗДВОЈЕНОХроника

Мушкарац хтио да са Старог моста скочи у Укрину

Брзом реакцијом полицијских службеника Полицијске станице Дервента синоћ око 20.25 часова спријечено је самоубиство тридесетдвогодишњака из Дервенте који је намјеравао да са Старог моста скочи у Укрину.

– Полицијској станици анонимно је пријављено да се на  Старом мосту у Дервенти налази непознати мушкарац који покушава да скочи у ријеку Укрину и тако изврши самоубиство. Полицијски службеници су се одмах упутили на наведену локацију, гдје су опрезним поступањем задобили повјерење наведеног лица, те му помогли да безбједно пређе на унутрашњу страну моста – саопштено је из Полицијске упрае Добој.

Дервенћанину је указана љекарска помоћ у Служби хитне помоћи у дервентском Дому здравља.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој током ове године спријечили су пет покушаја самобистава.

Како су подсјетили из Полицијске управе, осим посљедњег случаја, током новембра ове године спријечено је још једно самоубиство старије женске особе, а потом у мјесту Ново Село, спријечено  је самоубиство вјешањем двадесетосмогодишњака из Градишке.

У мјесту Карановац, подручје општине Петрово спријечено је самоубиство четрдесетосомогодишњакиње из Петрова, која је имала намјеру да изврши самоубиство на жељезничкој прузи, а потом у ријеци Спречи и у Улици Зије Диздаревића у Теслићу спријечено је да једно лице лице из Теслића изврши самоубиство самозапаљењем. Такође, један грађанин из Модриче је спријечио самоубиство у Улице Ристе Микичића у Модричи.

Related posts

Стара црква прославила Спасовдан

admin

Представљен драгоцјени запис о Осињској бригади

admin

„Босиљковање“ празновало традицију и обичаје

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još