Друштво

Мјештани уредили
центар Појезне

Група мјештана Појезне окупљена путем „вибер“ групе „Помозимо своме селу“ протеклог викенда уредили су центра села украсивши га и новим садницама.

Један од учесника акције Драган Вукадиновић казао је да поменута група за сада има 117 чланова, а за потребе провођења акције прикупљено је око 6.000 марака.

– Тај износ је прикупљен на рачун отворен у Новој банци и служи за потребе акције. За сада смо купили 50 садница индијског јоргована које смо засадили у центру села, код цркве и око споменика борцима Одбрамбено – отаџбинског рата и борцима НОР-а.  Имали смо и  акцију чишћења центра села, а у овим активностима учествовало је 18 мјештана – рекао је Вукадиновић додавши да су у плану и друге активности.

– За 10. август идуће године планирамо да окупимо Појежане, а наставићемо да прикупљамо новац за дружења мјештана, али и за нове акције уређења села – додао је он.

Related posts

Дервента трећа у гранд
финалу „Ритма Европе“

Derventski List

Живот и рад у селу не
би мијењали ни за шта

Derventski List

ЂАЦИ СТИЧУ САВРЕМЕНЕ КУЛИНАРСКЕ ВЈЕШТИНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još