Друштво

Награде за још двије
ученице из Дервенте

Ученици Музичке школе Основне школе “Никола Тесла“ који су учествовали на 30. Републичком такмичењу музичких школа, и другог дана такмичења побрали су награде.
Другу награду освојиле су ученице Марија Пејчиновић и Ања Сибинчић за клавирске изведбе, а Лена Марић је јуче била најбоља у својој класи и вечерас је свирала на завршном концерту са осталим побједницима категорија у Банском двору у Бањалуци.
Првог дана такмичења у класи Драгане Пајовић ученице Лена Марић и Ана Пековић клавирским изведбама освојиле су прве награде, а најбоља у својој класи била је и ученица Мила Сибинчић под руководством Драгане Латиновић. Друге награде заслужили су Жељан Видачак и Ирина Новић.
У класи Љубише Самарџије прву награду на хармоници освојио је Борко Топић, а у каси Валентине Шатаре друге награде за клавирске вјештине освојиле су ученице Милица Пећић и Даница Ножица.

Related posts

Због врућине и уједа инсеката све чешће код љекара

admin

Три деценије уз свој
народ и Дервенту

Derventski List

Ђаци вриједно
увјежбавају хорске изведбе

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još